nedjelja, 5. siječnja 2014.

TOP 5: Tutoriali # 16

Konačno je prošlo svo to ludilo oko blagdana, stvari se polako vraćaju u normalu, a mi nastavljamo po starom! Još je nekoliko dana do kraja godišnjeg, a u idealnom svijetu gdje se veš ne gomila, prašina se sama briše, a usisava robot, slobodne dane je najbolje iskoristiti za kreativan rad! ;) Za slučaj da vam nedostaje inspiracije, malo smo pročačkale po netu i našle nama naj 5 tutorijala, pa krenimo! ;)

1. Za početak malo uređenja interijera! Sve što vam treba za ovaj prekrasan tabure je plastična kanta sa poklopcem, malo spužve i nešto tkanine, pa zašto ne biste probali napraviti nešto slično! Mi ćemo se sigurno okušati čim uhvatimo vremena! Možda napravimo male taburee za klince od kanti za boju, toga uvijek imamo na pretek! ;)
(izvor)

2. Oduvijek su nam se sviđale viseće posude za cvijeće, a ova napravljena od kokosove ljuske nam je fenomenalna i baš idealna za male sukulentiće koji su nam jedni od najdražih biljaka! :) Jedino što nas muči je zalijevanje i zbog toga se još nismo ohrabrile napraviti koju! Što vi mislite o tome? Jel imate viseće posude u kući i kako ih zalijevate?
(izvor)

3. Lijepe i originalne sobne satove je stvarno teško naći, pa zašto ne biste sami napravili jedan kao što je ovaj?
(izvor)

4. Ako imate viška vremena iskoristite ga da napravite svojim najmanjim ljudima ovakve cipelice nehodalice koje mogu poslužiti i kao papučice za one malo veće koji već hodaju! :) Nama su preslatke, a super bi bile i kao dar!
(izvor)

5. I kao šećer na kraju, napravite sami sebi ili nekoj dragoj dami ovakvu lijepu torbu od obične stare platnene vrećice za šoping! :)
(izvor)


Kako vam sviđa naš odabir? Što vam se najviše svidjelo? Hoćete li nešto probati napraviti?

Nadamo se da hoćete ili bar da ste dobili neku zgodnu ideju! :)

Do sutrašnjeg posta, uživajte u nedjelji!
Maje



Nema komentara :

Objavi komentar

Voljele bi čuti vaše mišljenje!