nedjelja, 10. kolovoza 2014.

TOP 5: Tutoriali # 25

Nedjelja je što znači da smo za vas odabrale nama naj 5 tutoriala koje smo našle na netu! Naći će se za svakoga po nešto, jednostavnih i nešto težih, pa krenimo! :)

1. Prekrasna suknja od tila! Pomislili bi da ju je jako teško napraviti, ali u ovom tutorialu je to tako pojednostavljeno da se stvarno čini izvedivo! Vrijedi potruditi se, zar ne? :)
cotton and curls

2. Pravi mornarski asesoar, torbica u obliku papirnatog broda za vruće ljetne večeri uz obalu! Nama se sviđa! Što kažete? :)
clonesNclowns

3. Torbicu za tablet planiramo napraviti već duže vrijeme, a kako nam je sad hitno, možda napravimo baš ovakav, super jednostavan omot!
almost makes perfect

4. Volimo biljke, ali one nešto i nisu oduševljene sa nama! Možda bi bolje uspjevale kada bi ih počastile ovakvim lijepim platnenim  korpicama! :)
a beautiful mess

5. I za kraj, nešto za male ljude! Ne znamo kako vi, ali mi baš ludujemo za balonima od sapunice, toliko da ih ponekad i u snu pirimo! Do sada ih nismo uspjele napraviti same, pa pretražujemo recepte! Možda će baš ovaj biti taj! :) A ako vi imate neki isprobani, javite nam! ;)
oh hera

Kako vam se sviđa ovotjedni odabir? Što bi i sami rado pokušali napraviti?
Što ste kreativno radili u zadnje vrijeme?

Pišite nam! :)

Pozdrav od Maja

2 komentara :

  1. Probala sam svakakve recepte za baloncice od sapunice, najboljim mi se pokazao onaj u kojem sam koristila šećer i klasičan čarli i kad sam mješavinu ostavila da odstoji barem preko noći

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E super, hvala na informaciji! Isprobati cemo kad dodjemo kuci s mora!:)

      Izbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!