srijeda, 4. veljače 2015.

BLOG TAG: Liebster blog award # 2



Adisa sa bloga Makeup, life and style nas je nominirala za još jednu Liebster blog nagradu! Liebster blog nagrada je jedan način promoviranja manje poznatih blogova, a pitanja koja je Adisa postavila su većinom vezana uz kozmetiku! Iako mi nismo lude za kozmetičkim proizvodima, potrudile smo se odgovoriti što konkretnije! ;)


1. Koji je vaš najomiljeniji kozmetički proizvod?
Omiljeni kozmetički proizvod nam je kokosovo ulje - koristimo ga i za njegu tijela i za njegu kose. Većinu kozmetike koju koristimo radimo same i kokosovo ulje nam je baza u svim receptima. Neke od naših tutoriala za domaće preparate za njegu možete pronaći na oznaci 'kozmetika' (klik!)!;)

diy lavandin maslac za tijelo


2. Koji vas je kozmetički proizvod najviše razočarao?


Iskreno, nemamo pojma! Kao što smo rekli, koristimo jako malo kupovnih kozmetičkih proizvoda i ne možemo reći da nas je bilo koji nešto posebno razočarao. Ne vjerujemo previše reklamama, posebno ne onima koje predstavljaju "čudesne" proizvode koji pomlađuju ili od kojih se preko noći mršavi, pa nas ništa ne može previše ni razočarati!



3. Dali biste htjele biti netko drugi na jedan dan? I tko?

Jel može izmišljeni lik? Onda bi to bio Miška, medvjed iz ruskog crtića 'Maša i medvjed'! Zašto? Pa zato što živi u slatkoj maloj kolibi u šumi, skuplja plodove i kuha pekmez, a u slobodno vrijeme čita knjige i uživa! Idila kojoj težimo! ;)

4. Koja je vaša omiljena boja?
Teško pitanje jer nijedna od nas nema baš jednu omiljenu boju, volimo ih sve, ovisno  o raspoloženju. Ali evo, izdvojit ćemo petrolej plavu i sivu!

5. Kada bi ste morale birati, što bi izabrale i zašto? Maskara ili ruž?
Obje bi definitivno izabrale maskaru jer je to dio dekorativne kozmetike koji najčešće koristimo za svaki dan. Volimo i ruževe, ali ih koristimo samo ponekad i to obično u večernjim izlascima, što u zadnje vrijeme i nije tako često!

diy nevenova mast


6. Koja vam je loša navika kada je u pitanju skidanje makeup-a?

Suglasne smo u tome da nam je loša navika neskidanje makeup-a! ;)

7. Koji vam je najomiljeniji parfem? (Onaj za sva vremena koji vam nikad ne dosadi)
I za parfeme, kao i za boje, ne možemo se odlučiti za samo jedan. Koristimo ih ovisno o godišnjim dobima i raspoloženju. U ljetnim mjesecima to su obično Issey Miyake L'eau d'Issey i Dolce & Gabbana Light blue, a zimi Kenzo Amour ili  Flower.

diy kruti parfem


8. Zašto ste počele pisati blog?

Blog smo počele pisati iz izazova, kako bi same sebe natjerale na izlazak iz komfort zone! :)

9. Koja vas vrlina kod osobe odmah osvoji?
Uh, opet teško pitanje! Možda pristupačnost, onako na prvu!

10. Što vam je presudno kod kupovanja? Cijena, kvaliteta, pakiranje?
Htjele bi reći kvaliteta, ali ako ćemo iskreno, jako patimo na ambalažu koja se kasnije može dobro iskoristiti! A posebno volimo kada je nešto u lijepim staklenkama! Ako govorimo o kozmetici, najbitnije od svega nam je da proizvodi nisu testirani na životinjama, a što se odjeće i obuće tiče, što smo starije bitnija nam je kvaliteta i udobnost!

diy sprej za osvježenje

11. Koja osoba u vašem životu je na vas ostavila najveći i najpozitivniji utisak?
Naši sinovi, bez razmišljanja! Uz njih je sve lakše i veselije, čak i nespavanje! ;)

vlašić
**************

I toliko od nas! :) Po pravilima igre, mi bi trebale nominirati blogerice kojima prosljeđujemo nagradu, ali s obzirom da su svi blogovi koje pratimo već odgovarali na pitanja, odlučile smo da pozovemo blogerice koje žele odgovoriti da odgovore na Adisina pitanja i ostave komentar kako bi ih nas dvije mogle naći! :)

Iako se uvijek trudimo odgovoriti na blog tag-ove i blogerske igrice, jedan smo dužne odavno, a to je Closet confidential tag za koji nas je nominirala Cekeruša sa bloga Ceker, koji je nama jedan od najdražih domaćih blogova i zbog nam je još više žao! Planirale smo to napraviti kako spada i nikako nismo uspjele uhvatiti dovoljno vremena da sve poslikamo! :( Nadamo se da nam neće zamjeriti!

Još jednom hvala Adisi, a Vi svratite na njen blog Makeup, life and style i pogledajte tko je još nominiran!

Hvala na čitanju i pozdrav od Maja


4 komentara :

  1. pa hajde sad kad vas je krenulo napišite i closet confidential :)
    i hvala na lijepim riječima :)
    pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, hoćemo hoćemo! Tražila sam tvoj post i nikako ga nisam mogla naći, plus loša klima za fotkanje! ;) Eeee isprika na sve strane! :)

      Izbriši
  2. meni je kokosovo ulje jedan od najgenijalnih proizvoda.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažemo se, stvarno je odlično za svašta i uvijek ga imamo u hladnjaku! ;)

      Izbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!