nedjelja, 1. veljače 2015.

LISTA ŽELJA: Veljača 2015.

Veljača je stigla, a s njom i mala promjena u rasporedu postova! Odlučile smo da će od danas postovi iz kategorije 'Lista želja' ići prve nedjelje u mjesecu, a ostale nedjelje će biti rezervirane za Kategoriju 'Top 5'! Tako ćemo vam jednom mjesečno donositi top tutoriale, jednom top recepte, a jednom ili dva puta street style! I ovog puta smo vam pripremile puno prekrasnih stvari koje se nalaze na našim listama pa nećemo više gubiti vrijeme! :)


Jedna Maja želi:

1. Prekul Margareta didaktičke drvene slagalice naše talentirane mlade umjetnice Margarete Lekić! Već smo puno puta rekle da se, kada biramo igračke, trudimo birati nešto trajno, lijepo i kvalitetno, a ove slagalice su u samom vrhu! U ostalom, našim drvenim tračnicama taman fali koja planina, kućica ili šuma! ;)
margareta


2. Drveni valjak za kekse! Nakon što sam ovo vidjela, obični keksi bez uzorka više nikada neće biti jednako fini! ;)
etsy stodola


3. Staklenu viseću posudu za cvijeće! Tako jednostavna i prekrasna savršeno bi sjela u kut dnevne sobe koji zjapi prazan!
etsy the zen succulent


























































           

4. Doslovno bilo koji crtež riječke umjetnice Pekmez Med! Ovaj ovdje bi definitivno imao počasno mjesto na zidu!
pekmez med


5. I za kraj, limeni lončić sa simpatičnim bubama, jer jedva čekamo toplije vrijeme i nove kamperske avanture!
modcloth


Druga Maja želi:


1.  ABO oksfordice, bilo koje! Ove na slici su već rasprodane, ali sve su toliko lijepe da ne bi znala koje izabrati. Nova kolekcija izlazi krajem sljedećeg tjedna pa provjerite što je novo smislila beogradska dizajnerica Iva Ljubinković! Jedne ovakve i proljeće se već čini puno bliže...
ABO Clothing






2. Ilustrirano izdanje četiri priče majstora strave - Edgara Allana Poea! Ova mračna pop-up slikovnica je idealna za duge zimske večeri koje su još pred nama! U istom izdanju izašle su i bajke  braće Grimm i detektivske priče A. C. Doylea koje isto imaju prekrasne 3D ilustracije, ali Poe je ipak Poe!
vbz online







































3. Jednu torbu od dvojca iz  Male Radnje Dizajna! Moj favorit je ovaj ruksak Black Swan mini! Taman veličine i crni je pa paše uz sve!
BORŠA by Mala Radnja Dizajna























Što je vama zapalo za oko u zadnje vrijeme?
Što posebno želite?

Sutra je na rasporedu novi post, a do tada uživajte u lijepim stvarima i ostatku nedjelje!

Pozdrav od Maja

4 komentara :

Voljele bi čuti vaše mišljenje!