nedjelja, 12. srpnja 2015.

TOP 5: Tutoriali # 37 (Materijali iz prirode)

Ljeti na moru volimo sa klincima sakupljati kamenčiće, naplavine i školjke! Njima je to zabavno, a nama i korisno jer se od prirodnih materija svašta može napraviti! Kako bi se inspirirale prije odlaska na ljetovanje, proskitale smo internetom i za vas odabrale samo ono najbolje! ;)

1. Naplavine stvarno imaju beskrajno potencijala, a naš prijedlog je ovaj zgodan ukras za zid koji služi za izlaganje fotki, razglednica ili drugih papirnatih uspomena!
mango and passion fruit

2. Od naplavina i malo tkanine možete napraviti i ovaj mali brodić! Stvarno će lijepo izgledati na polici ili okačen na zid, a ako na stražnju stranu napišete datum i mjesto ljetovanja dobiti ćete i prekrasnu uspomenu na vrijeme provedeno na moru! Tko kaže da suvenire morate kupovati gotove?
white gunpowder

3. S mora se ne vraćamo bez školjki, a one mogu poslužiti kao svijećnjaci! Puno malih školjkastih svijećnjaka upotpuniti će večernje zabave i druženja u vrtu tijekom toplih ljetnih večeri!
garden therapy



















4. Da bi u prirodi našli pera ne morate biti blizu mora! Njima ukrasite drvene olovke kojima će biti poseban užitak pisati i crtati! Napravite koju i za vaše male školarce, sigurne smo da će biti oduševljeni!
jaderbomb

5. I za kraj nešto zabavno! Kamenčiće, kao i pera, naći ćete bilo gdje, a od njih za čas možete napraviti figurice za jednostavne društvene igre kao što je 'iks-oks'! Ako nemate boju, jednostavno na kamenčićima nacrtajte 'X' i 'O', a umjesto drvene ploče koristite komad tkanine ili papir!
kara's party ideas

Kako vam se sviđaju naši prijedlozi?
Sakupljate li i sami meterijale za kreativne projekte u prirodi?
Za što ih koristite?

Mi ćemo se sigurno s mora vratiti sa nešto više tereta i to nas baš veseli! A vi ako imate kakve zgodne ideje za nas pišite i šaljite fotke, da znamo što moramo sakupljati! ;)

Iskoristite nedjelju za istraživanje i kreativnost! ;)

Pozdrav od Maja

Broj komentara: 8 :

  1. Moram priznati da mi se jako sviđa ovaj blog :) svakodnevne sitnice koje život znače samo treba na pravi način posložiti i sve odmah poprimi neke nove zanimljivije dimenzije. Uglavnom, puno uspjeha u radu želim i - nastavljam pratiti ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno na lijepim riječima Ivana i hvala što nas pratiš! <3

      Izbriši
  2. Ja sam sa prošlog letovanja iz Grčke donela hrpicu plavljenog drveta, trebala bih nešto da napravim, možda baš ikoristim jednu od vaših ideja. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jao sigurne smo da će od tih naplavina nastati nešto divno u home chic stilu! :)

      Izbriši
  3. Odlične ideje i odličan blog. Definitivno ću isprobati :)

    OdgovoriIzbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!