ponedjeljak, 2. studenoga 2015.

STILSKE IKONE: Miroslava Duma

MIG812
Prošli put smo pisali o Ulyani Sergeenko, a sada je na redu još jedna Ruskinja poznata u modnim krugovima - Miroslava Duma! Svoju modnu karijeru Miroslava je započela kao novinarka pišući za poznate modne magazine kao što su Vogue i Harpers Bazaar, a najpoznatija je po osnivanju modnog portala Buro 24/7.

Njen stil bi najbolje mogli opisati kao zaigran, spajanje nespojivog, što joj jako dobro ide pa nije ni čudo da je miljenica street style fotografa i gošća modnih editorijala poznatih časopisa.  Spaja razne uzorke, boje i teksture, a prepoznatljiva je po živopisnim kaputima i pelerinama, geometrijskim uzorcima, živim bojama, velikim komadima nakita i raznim pokrivalima za glavu - kapama i maramama. Što se tiče kose i šminke, njeguje uglavnom prirodan look koji joj odlično stoji - smeđa poluduga kosa i oči naglašene crnom olovkom. Uvijek ju viđamo u visokim petama jer je visoka samo 155cm! Kao i većina Ruskinja u modnom svijetu, Miroslava potječe iz bogate obitelji pa joj dizajnerske krpice nikad nisu bile nedostižne, neki joj čak prigovaraju da se oblači predizajnerski što možda i je točno, ali moramo priznati da sve to jako dobro spaja i nosi!

Popsugar
The Penny Rose
Buro 24/7
SKV FASHION
SKV FASHION
Livingly
Elle
Nama se ipak najviše sviđa u pomalo vintage izdanjima ili onima inspiriranim rodnom Rusijom, a posebno kada nosi marame u kosi kao što su nekad naše bake!

WWD
Style in Madrid
WWD
Ova 30-godišnjakinja je majka dvoje djece, a čak i kroz svoje trudnoće nije odustala od prepoznatljivog stila i marljivog pohođenja modnih događanja.

Fashion Fix
Fashionista

Koja Ruskinja se vama više sviđa - Miroslava ili Ulyana?

Do čitanja,
Maje

1 komentar :

  1. Ja vise volim Miroslavu, nekako mi je prirodnija i volim isto sto neguje njen stil povezan sa njenim korenima, to je predivno i mislim najvise inspirativno za sve nas.
    Pratim Miroslavu i na intagramu i nekako mi je bas draga.
    Mada mozda mi je najdraza od svih Lena Perminova.Mada tesko mi je to da kazem :)

    Divne slike, divan tekst i volim vase stilske ikone rubriku <3

    OdgovoriIzbriši

Voljele bi čuti vaše mišljenje!