subota, 17. rujna 2016.

SKITAMO: 18. Ribarski dani u Kopačevu


Danas smo na povratku sa vikendice svratili na 18. Ribarske dane u Kopačevu. Iako je ponuda svake godine sve bolja (a gužva sve veća), ove godine nam je sve nekako posebno lijepo! Mi smo naravno najviše uživali u dislociranoj pivnici Runda, gdje osim hladnog piva možete kušati grah koji priprema Ivan sa bloga 'Dumbina kuhinja', a ako ste sa klincima, ovo je pravo mjesto za vas, jer imaju i dječji kutak! Dakle, možete se na miru izvaliti na slamu i uživati u piću dok se klinci zabavljaju! U blizini vas čeka i kukuruzna radionica koju je organizirala naša ekipa iz 'Kukuruznog labirinta Osijek', gdje klinci mogu uživati u crtanju, slikanju ili pravljenju slika od zrna kukuruza, igranju u kukuruščaniku ili skakanju sa bale slame!  Prijepodne, na sajmu domaćih proizvoda, koji smo mi na žalost propustili, mogli ste odabrati nešto od tradicionalnih baranjskih delikatesa, a popodne uživati u kulturnom programu! Osim tradicionalnih proizvoda, u Kopačevu ćete naći 'Dream' i 'DMT waste art' štandove pa ako ste planirali kupiti nešto od njihovih handmade proizvoda, ovo je pravi trenutak! Da ne dužimo, evo par fotkica da vam dočaramo atmosferu!
























Kao što smo napisale, ovdje će svatko naći nešto za sebe, a klinci će se posebno dobro zabaviti! Zato preskočite nedjeljni ručak kod kuće i svratite! Ili jednostavno dođite prošetati i popiti piće! Sutra prijepodne je na rasporedu dječja predstava, a u 11 sati počinje fišijada! Više o programu pročitajte ovdje! Mi ćemo svakako doći ponovo!

Da li ste već bili na Ribarskim danima u Kopačevu?
Kakvi su vaši utisci?
Ima li sličnih događanja u vašem kraju?

Ako ne živite u blizini, zabilježite ovo događanje za rujan iduće godine, a usput možete posjetiti Park prirode Kopački rit  i Dvorac Tikveš, koji se nalaze u blizini! ;)


Pišite nam i uživajte u vikendu! 

Pozdrav od Maja




Nema komentara :

Objavi komentar

Voljele bi čuti vaše mišljenje!