četvrtak, 8. prosinca 2016.

PREDSTAVLJAMO: Sugar Ants

U današnje vrijeme masovno proizvedene odjeće i 'brze' mode, mali brendovi su pravo osvježenje! I ne samo zbog zanimljivog dizajna već i zbog kvalitete! Kada modni brend koji se ponosi lijepim, udobnim i kvalitetnim komadima odjeće donosi i vrlo važnu poruku, kao što je to slučaj sa brendom Sugar Ants, jasno je da će se izdvojiti iz mase! Više o brendu, o tome što nam poručuje i o novoj kolekciji saznajmo iz razgovora sa glavnim i odgovornim - Zvonimirom Šarićem!


Krenimo sa upoznavanjem! Što je 'Sugar Ants' i tko se krije iza ovog zanimljivog imena?

Sugar Ants novi je hrvatski streetwear brend koji slavi prava životinja, humor i lijenost nastao u Vinkovcima od strane Zvonimira Šarića.




Što 'Sugar Ants' brend razlikuje od ostalih sličnih brendova, koja poruka se u njemu krije?

Sugar Ants kroz svaku kampanju upozorava na određene probleme. Preko ljeta smo ljude educirali kako treba bojkotirati cirkuse i zoo vrtove zbog užasnih stvari koje životinje prolaze u takvim ustanovama, poticali smo ljude na udomljavanje napuštenih životinja i pomoć lokalnim azilima te slavili važne dane u ekološkom kalendaru.  U zimskoj kampanji nastavljamo u istom tonu. Sve ovo razlikuje Sugar Ants od ostalih brendova. Sugar Ants je brend sa svrhom.




Kada je nastala ideja o brendu i kako je tekao proces realizacije?

Ideja o brendu nastala je u bespućima interneta dok se surfajući tražilo skice raznih tetovaža. Odjednom se negdje ukazala tetovaža geometrizirane životinje i sve ostalo je povijest. Realizacija je bila teška i naporna, sve se lakše činilo u glavi nego u stvarnosti. No, sve u svemu Sugar Ants je sad na svojim laganim nogicama i nadamo se da će stajati još dugo.



Tko je ciljana skupina za 'Sugar Ants' brenda?

Ljetna kolekcija je pokazala da ciljane skupine što se godina tiče nema, ali kada bi generalizirali onda dolazimo do zaključka da naši kupci vole životinje, imaju smisla za humor, znaju prepoznati trud i kreativnost i jednostavno su jako kul! :) 




Što igra ključnu ulogu za uspjeh 'Sugar Ants', ali i ostalih malih brendova?

Originalnost. Od mnoštva kopija koje su danas prisutne pravo je osvježenje vidjeti neki brend koji je originalan i prepoznatljiv po, isključivo svojoj, kreativnosti.


Nova kolekcija je vani, recite nam nešto o njoj!

Nova kolekcija za jesen/zimu izašla je 30. 11. 2016. i ona broji četiri motiva koji i ovaj put nose snažnu poruku. Namjerno smo izabrali mrave, mačke i ljenjivce da predstavljaju Sugar Ants u zimskoj kampanji. Sve te životinje povezuje jedna stvar- a to je da su oni omraženi među masama. Crne mačke smatraju se simbolom nesreće i teško ih se udomljava iz azila, mravi su prava muka svakog kućanstva dok ljenjivci možda i jesu na prvu simpatični, ali kada nekom dodijelimo takav nadimak sigurno ga neće shvatiti kao kompliment. Naši junaci odlučili su razbiti te predrasude, pozvati na poštivanje različitosti i povezati se kao cjelina te poručiti ljudima kako će doći vrijeme kada će oni prevladati (There will be millions of us-slogan iz kampanje). Posebnost ove kolekcije je u oversized krojevima i nekoliko boja (siva, crna, tamno zelena, baby blue). Majice su napravljene od 300 gramskog pamuka i toliko su mekane da se poželite ne skidati iz njih (provjereno).



Kakvi su planovi za budućnost?

Planiramo opstati! Haha, šalu na stranu - planovi su vezani za širenje ovih super motiva na tenisice. To nam je jako velika želja, a nešto se i radi po tome pitanju no više o svemu na proljeće. Pripremamo veliko iznenađenje.



Gdje sve možemo naći i kupiti 'Sugar Ants' komade?

Naši proizvodi mogu se naručiti putem facebook stranice, instagram profila, službenog mail-a (info@sugar-ants.com) ili web stranice. Dostupni smo na svim šećernim platformama!



************


Sugar Ants brend je upravo izbacio novu kolekciju pa ako još niste smislili što darovati svojim bližnjima za Božić, savjetujemo vam da provjerite što nude! Naš favorit je sivi duks sa ljenjivcima! Pogledajte samo kako su slatki! 

Čak i da se trenutno niste planirali ponoviti s nekim lijepim komadom odjeće, podržite rad i proširite riječ, jer ovaj brend to stvarno zaslužuje!

Sviđa li vam se ono što vidite?
Da li već posjedujete nešto od Sugar Ants brenda?
Koji komad bi najradije vidjeli u svom ormaru?
Imate li naviku kupovati od malih brendova ili ste više tip za šoping centre?

Pišite nam i uživajte u ostatku ovog tmurnog dana, idealnog za neku finu i mekanu Sugar Ants majicu, topli napitak i ljenčarenje! ;)

Pozdrav od Maja i Zvonimira

P.S. Sve fotke su u vlasništvu Sugar Ants brenda!


Nema komentara :

Objavi komentar

Voljele bi čuti vaše mišljenje!